Diensten

Als studio voor de lokale kunst en atelier in Amsterdam hebben wij natuurlijk de nodige kennis van de kunstwereld. Op deze website hebben wij het een en ander van onze kennis met jou gedeeld. Er is echter meer, maar daarvoor moet je toch echt bij de studio/het atelier in Amsterdam zijn. Hier bieden wij namelijk nog veel meer diensten aan. In deze tekst lichten wij drie van onze populaire diensten uit.

Kunstwerk maken in opdracht

Als lokaal atelier in Amsterdam zijn wij gespecialiseerd in het maken van kunstwerken. Deze kunstwerken zijn vrij divers. Wil jij ook graag een zelfontworpen kunstwerk voor in je huis of voor een speciale gelegenheid? Dan kun je dit natuurlijk zelf doen. Wanneer je geen ervaring hebt met het maken van kunstwerken, moet jij je afvragen of het verstandig is. De kans is namelijk groot dat het kunstwerk niet zo wordt zoals jij je had voorgesteld. Wil jij precies het kunstwerk wat je in gedachten hebt? Dan kan ons atelier in Amsterdam dat voor jou realiseren. Wij houden rekening met al jouw wensen en eisen en maken op basis hiervan een prachtig kunstwerk voor jou.

Op maat gemaakte lijsten

Heb jij jarenlang een oud schilderij aan de muur gehad maar is de lijst nu gesneuveld? Gooi het schilderij dan niet direct weg. Dat is natuurlijk zonde. Toch doen veel mensen dit wel. Zij zijn van mening dat het niet meer mogelijk is om een nieuwe lijst te kopen, aangezien de lijsten vaak op maat gemaakt zijn. Onze kunststudio in Amsterdam kan echter een nieuwe lijst voor jou maken. Deze wordt geheel op maat gemaakt, zodat het niet opvalt dat het schilderij is voorzien van een nieuwe lijst. Benieuwd naar de mogelijkheden? Loop geheel vrijblijvend dan eens binnen bij onze kunststudio in Amsterdam.

Verkoop van kunstwerken

Zoek jij nog een mooi kunstwerk voor in je woning? Kom dan eens langs bij onze studio in Amsterdam. In onze studio staan verschillende soorten kunstwerken opgesteld. Een aantal zijn gemaakt in ons atelier in Amsterdam, maar er is ook werk te koop van externe kunstenaars die exposeren in onze kunststudio. Heb jij interesse in één van de werken? Dan kun je deze uiteraard van ons overnemen.